گروه جامعه- زولبیا و بامیه یکی از محبوب ترین شیرینی های ماه مبارک رمضان است و خیلی ها این ماده غذایی را با ماه رمضان می شناسند، اما مصرف آن به دلیل وجود قندهای تصفیه شده و چربی های اشباع شده باید کنترل شده و محدود باشد چرا که برای سلامتی افراد مضر است. با این وجود از چند روز مانده به ماه رمضان شیرینی پزی ها و قنادی ها شروع به پخت این شیرینی می کنند و در بسیاری از روزها تا ساعتی مانده به افطار دیگر زولبیا و بامیه ای در این فروشگاه ها یافت نمی شود. علاوه بر قنادی ها در این ایام، بسیاری از دست فروشان نیز اقدام به فروش این شیرینی در گوشه و کنار شهر می کنند که عرضه زولبیا و بامیه پشت خودروی وانت در برخی خیابان های زاهدان یکی از نمونه های فروش غیرمجاز این شیرینی است!
یکی از شهروندان در این باره می گوید: زولبیا و بامیه از جمله شیرینی های سنتی است که در این ماه مبارک مورد استفاده اکثر مردم قرار می گیرد. هر چند براساس توصیه های بهداشتی قند و چربی بالا در این شیرینی برای سلامتی مضر است اما باز هم مصرف آن در این ماه مرسوم است.
«شهرکی» از شهروندان زاهدان هم می گوید: چند روز پیش قبل از افطار برای خرید میوه به میدان کوثر رفته بودم که متوجه فروش زولبیا، بامیه و خرما پشت یک خودروی وانت بار شدم.
وی ادامه می دهد: جالب بود که این شیرینی ها بدون هیچ گونه بسته بندی در سینی های بزرگ پشت این وانت چیده شده بود و فروشنده به جای جعبه، زولبیا و بامیه را درون یک کیسه پلاستیکی به مردم تحویل می داد!
وی معتقد است: دلیل اصلی تمایل مردم به خرید از دست فروشان قیمت پایین این شیرینی است در حالی که بسیاری از افراد متوجه نیستند این محصولات در چه شرایط بهداشتی تهیه شده است.
«محمدی» یکی دیگر از شهروندان می گوید: در طول ماه مبارک رمضان در پیاده روهای بازار زاهدان برخی دست فروشان اقدام به فروش زولبیا و بامیه می کنند. جالب است که با وجود شرایط غیربهداشتی فروش و به احتمال زیاد شرایط غیربهداشتی تهیه این شیرینی، بسیاری از مردم نیز اقدام به خرید می کنند و همین موضوع سبب می شود این افراد به کارشان ادامه دهند. به گفته وی اگر مردم از دست فروشان خرید نکنند این افراد از این کار منصرف می شوند.
توصیه می کنیم نخورید!
رئیس مرکز بهداشت زاهدان در این باره به خبرنگار ما می گوید: مصرف زولبیا و بامیه به عنوان شیرینی نمادین ماه مبارک رمضان در فرهنگ مردم ایران نهادینه شده است و به دلیل استقبال زیادی که از این شیرینی می شود نمی توان به دلیل مضرات آن از فروش و توزیع آن جلوگیری کرد.دکتر «هادی نظری» ادامه می دهد: بنابراین به مردم توصیه می کنیم تا حد امکان از خوردن بیش از حد این شیرینی در طول این ماه خودداری کنند و هر روز به مصرف آن نپردازند.وی با اشاره به اجرای طرح ضیافت از ابتدای ماه رمضان و کنترل و بازرسی از قنادی ها و شیرینی پزی های زاهدان می افزاید: در این مدت با بازرسی های انجام شده از مراکز مجاز تهیه و عرضه زولبیا و بامیه در زاهدان 100 کیلوگرم روغن غیرقابل مصرف شناسایی و از چرخه خارج شد.وی خاطر نشان می کند: همچنین در این ایام 10 کیلوگرم زولبیا و بامیه و شیرینی فاسد و غیرقابل استفاده نیز از شیرینی فروشی های زاهدان جمع آوری شد.وی با بیان این که فروش زولبیا و بامیه در خیابان توسط دست فروشان به هیچ وجه مورد تایید مرکز بهداشت نیست، تصریح می کند: فروش این شیرینی توسط دست فروشان از جمله مواردی است که باید توسط شهرداری مورد رسیدگی قرار گیرد و از آنجایی که نظارت بر اماکن مجاز از وظایف مرکز بهداشت است در این زمینه نظارتی انجام نمی شود و مقابله با این موضوع نیز برعهده شهرداری است.
20 مورد جمع آوری از ابتدای ماه رمضان
معاون سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهرداری زاهدان هم به خبرنگار ما می گوید: از ابتدای ماه رمضان 20 مورد دست فروشی از شهر توسط تیم های سدمعبر جمع آوری شد.
«شهرکی» ادامه می دهد: بعد از جمع آوری وسیله مورد استفاده دست فروشان ضبط و برای آن ها جریمه ای نیز در نظر گرفته می شود.
وی با بیان این که نظارت بهداشتی بر شیرینی ها و دیگر مواد غذایی که توسط دست فروشان به فروش می رسد انجام نمی شود، تصریح می کند: امتناع و خودداری مردم از خرید این مواد غذایی، بهترین راه مبارزه با این مشکل است.
جایگزین های زولبیا و بامیه
کارشناس تغذیه معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به این که عمدتا روغنی که در تهیه این مواد غذایی استفاده می شود روغن سرخ کردنی است، می گوید: این نوع روغن از مضرترین نوع روغن است و سبب بروز برخی از بیماری ها از جمله قلبی می شود.«نرگس خشنود» استفاده فراوان از شکر را یکی دیگر از مضرات این ماده غذایی اعلام می کند و می افزاید: مصرف زولبیا و بامیه سبب ترشح انسولین در بدن می شود که این کار هم افزایش چاقی را به دنبال دارد و هم پس از حدود نیم ساعت از مصرف آن به افت قندخون می انجامد که سبب تمایل به پرخوری در فرد می شود و این کار ممکن است بروز بیماری ها را افزایش دهد.
وی به استفاده از مواد اولیه نامرغوب در تهیه زولبیا و بامیه اشاره می کند و می گوید: در اغلب موارد از مواد غذایی نامرغوب در تهیه آن استفاده می شود که می تواند سلامت افراد را به خطر اندازد.وی بیان می کند: مصرف زولبیا و بامیه برای افراد دیابتی که روزه می گیرند به مراتب مضرتر از افراد عادی است و می تواند ضرر غیرقابل جبرانی برای آنان داشته باشد.وی ادامه می دهد: هرچند در زولبیا و بامیه مواد غذایی خوبی مانند تخم مرغ و ماست هم وجود دارد اما به دلیل نحوه بسیار نامناسب تهیه آن، این ماده غذایی برای سلامت روزه داران مضر است.
وی با اشاره به این که افراد با روزه گرفتن، قندشان افت پیدا می کند و نیاز به جبران آن دارند و به همین دلیل اغلب افراد تمایل دارند با غذاهای شیرین روزه خود را باز کنند، ادامه می دهد: خرما و آلو خشک خیس داده را می توان جایگزین زولبیا و بامیه کرد.خشنود بیان می کند: در گذشته استفاده از میوه های خشک خیس خورده در فرهنگ غذایی ما وجود داشت و معمولا از میوه های خشک خیس خورده مانند آلو در زمان افطاری استفاده می شد که با این کار هم دریافت قند به صورت آهسته انجام می شد و هم در کنار آن ، مقداری آب به بدن می رسید.
وی می افزاید: ماده غذایی دیگری که از آن برای باز کردن روزه می توان استفاده کرد خرماست اما باید مراقب بود که در خوردن آن افراط نشود که این کار می تواند مشکلاتی به بار آورد.وی خاطر نشان می کند: اگر کسی تحمل استفاده نکردن از مواد قندی در زمان افطاری را دارد، می تواند از انواع سوپ ها و آش ها استفاده کند. سوپ، آش، شیر ولرم یا فرنی کم شیرین را می توان جایگزین زولبیا و بامیه کرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
آیا در طلاق توافقی می تواند اجبار و الزامی از سوی طرفین وجود داشته باشد؟
حوریه معلم بندانی کارشناس ارشد حقوق خصوصی: پس از صدور حکم طلاق توافقی، شوهر هیچ اجباری برای آمدن به محضر ندارد و چون این طلاق با توافق طرفین انجام می شود، به لحاظ قانونی رفتن به محضر هم باید با توافق باشد و نمیشود توافق طرفین را با الزام همراه کرد.
برای رفع این مشکل شاید بهترین راهکار این باشد که طرفین الزام رفتن به محضر را نیز جزیی از تعهدهای خود در دادخواست ذکر کنند تا در حکم دادگاه منعکس شود. در این صورت میتوان الزام شوهر را به آنچه خود تعهد داده است، از دادگاه درخواست کرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
دختری 25 ساله ام که چند سال است با مشکل آکنه صورت درگیرم. لطفا راهنمایی کنید نحوه شست و شوی صحیح صورت به چه شکل است و روزانه باید چند بار انجام شود؟
ملیحه سردشتی، متخصص پوست: شستن صورت یکی از توصیه های مراقبتی پایه محسوب می شود و از جمله اقداماتی است که به عنوان قسمتی از زندگی روزانه خود انجام می دهیم.
شستن روزانه صورت
بسیاری از مردم فکر می کنند اگر هر روز صورت خود را بشویند، این کار رطوبت طبیعی پوست را از بین خواهد برد. اگر صورت خود را نشویید، گرد و غبار و چربی بیشتری روی پوست تجمع می کند. در نتیجه، با جوش و آکنه بیشتری مواجه می شوید. صورت خود را هر روز با پاک کننده های ملایم بشویید. برای افرادی که از نظر جسمانی فعالتر هستند، شستن صورت دو بار در روز ضروری است.
تغییر محصولات مورد استفاده
برخی افراد تمایل دارند در طول سال از یک محصول برای شستن صورت خود استفاده کنند. این به معنای استفاده از پاک کننده صورت مشابه برای تابستان و زمستان است. اما باید به این نکته توجه کرد که صورت به محصولات مختلف برای فصول مختلف نیاز دارد. به عنوان مثال، در تابستان، یک نفر ممکن است به استفاده از یک پاک کننده با ظرفیت تولید کف بالا نیاز داشته باشد. اگر مستعد ابتلا به آکنه هستید، ممکن است به استفاده از یک محصول حاوی اسید سالیسیلیک نیاز داشته باشید. طی زمستان نیز بهتر است از پاک کننده ای ملایم با صابون کمتر استفاده شود.
استفاده از مواد ساینده روی صورت
استفاده از لایه بردارهای صورت و دیگر مواد لایه بردار به صورت روزانه برای پوست چندان مفید نیست. پوست انسان به طور طبیعی از دست سلول های مرده خود خلاص می شود. استفاده روزانه از این محصولات برای لایه برداری، به جای این که نفعی برای پوست داشته باشد بیشتر به آن ضرر می رساند. به گزارش اکونومیست، لایه برداری را می توانید حداکثر دو بار در هفته انجام دهید.
بهترین روش شستن صورت
از آب ولرم و یک پاک کننده ملایم استفاده کنید. آب ولرم به کسب آرامش پوست کمک می کند. پس از آن، می توانید یک مرطوب کننده سبک را برای استفاده روزانه یا کرمی سنگین را به عنوان مرطوب کننده شبانه انتخاب کنید.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
متاسفانه خصلت بسیار بدی دارم و هنگام صحبت در جمع، سفره دلم را برای همه باز می کنم. به همین دلیل بعد از هر دیدار، عذاب وجدان دارم. چه کار کنم؟
مهسا جعفری نسب، روانشناس بالینی: این موضوع می تواند به دو دلیل اتفاق بیفتد. دلیل اول آن است که شما احساس میکنید اطرافیانتان، مشکلات شما و موضوعاتی را که برایتان مهم است، درک نمی کنند و وقتی در جمعی قرار میگیرید که موارد بحث آنها دقیقا موضوعاتی است که شما نتوانستهاید آن را در بین اعضای خانواده بیان و نظر موافق آنها را جلب کنید، در نتیجه بهطور ناخواسته بغض درونی خود را تخلیه میکنید ولی وقتی آن را بیان کردید و کمی آرام گرفتید، منطقتان وارد کار میشود و دچار عذاب وجدان میشوید. دلیل دوم برای بازکردن سفره دلتان میتواند، صداقت بیش از اندازه شما و اعتمادی باشد که به اطرافیان خود دارید، ولی بعد از این که موضوعی را مطرح کردید با خود فکر میکنید اگر برای من مشکلی پیش بیاید، خودم مسبب آن بودم و نباید هر حرفی را در هر جمعی بیان میکردم.
بررسی راهکارهای رفع مشکل
ابتدا بهتر است ریشهیابی کنید کدام یک از دلایل یاد شده، دلیل باز کردن سفره دلتان در جمع میشود، سپس براساس آن، به اقدام مناسب دست بزنید. اگر ریشه این کار دلیل اول باشد بهتر است سبک ارتباطی خود با اعضای خانواده و دیگر افراد را تغییر دهید که برای این کار بهتر است با شرکت در کلاس مهارتهای زندگی که یکی از آن ها شامل ارتباط موثر و خودآگاهی است یا مطالعه کتابهایی با چنین موضوعاتی به مهارتهای زیادی در این زمینه دست یابید ولی اگر ریشه مشکل شما به دلیل دوم برمیگردد، بهتر است قبل از هرچیز به شناخت کاملی از اطرافیان خود دست یابید و افراد قابل اطمینان را پیدا کنید تا در مواقعی که احساس میکنید به اصطلاح، موضوعی روی دلتان سنگینی میکند، بتوانید نزد آنان با خیال راحت سفره دل خود را باز کنید تا از گفته های خود پشیمانی هم نداشته باشید. بعد از این اقدامات باخود بیندیشید از این که مسائل زندگی خود را برای دیگران بیان میکنید، میخواهید به چه هدفی دست یابید؟ آیا میخواهید به آرامش دست یابید که اگر موضوع از این قرار است، راهکار آن پیدا کردن افراد مطمئن است که بسیار اثربخش است؛ اما اگر دلایل دیگری دارد سعی کنید آن موضوع را حل کنید نه این که با بیان کردن آن برای همه و نبود دسترسی به راه حل، با دست خودتان به مشکلات تان بیشتر دامن بزنید چراکه با حس عذاب وجدان بعد از بیان مسائل، خود را بیشتر در دامان اندوه و مشکلات گرفتار میسازید. این راهکار حتی برای دلیل اول هم، مصداق پیدا میکند چرا که برای هر فرد، یافتن افراد قابل اطمینان سبب ایجاد حس حمایت و آرامش و باعث میشود با داشتن ارتباط با چنین افرادی به این موضوع آگاهی پیدا کنیم که در هر زمان، بهترین افراد و کمککننده ها در پیرامون ما چه کسانی هستند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
در پاسخ به درج گزارشی با عنوان «قل قل حلیم های غیرمجاز» (بازار داغ غیرمجاز حلیم جلوی چشم مسئولان بهداشت) در روزنامه سیستان و بلوچستان در مورخه 18/3/96 به شماره 854 خواهشمند است نسبت به درج جوابیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اقدام شود. ضمناً پرداختن به مسایل اجتماعی با هدف تنویر افکار عمومی یکی از رسالت های مهم رسانه های جمعی است که کم و بیش در اکثر جراید به آن پرداخته می شود تناقض بین متن و عنوان مشتری پسند گزارش اعتراضی است که این ارگان نسبت به این گزارش دارد. همان طوری که مستحضرید و به طور قطع عامه مردم نیز واقفند صدور مجوز کسب و کار در هر صنف از وظایف اتاق اصناف در مجموعه سازمان صنعت، معدن و تجارت است و جلوگیری و حذف اصناف غیرمجاز به موجب همین قانون از وظایف آن دستگاه و سایر دستگاه های مسئول است. برای مثال جلوگیری از عرضه مواد غذایی به صورت دوره گردی و دست فروشی براساس قانون سدمعبر برعهده شهرداری است. لذا وزارت بهداشت در صدور مجوز فعالیت صنفی و حذف صنوف غیرمجاز هیچ مسئولیت قانونی ندارد. این مرکز در راستای وظایف قانونی با تعداد 157 بازرس بهداشت محیط در شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک در طول شبانه روز اقدام به نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در چارچوب مقررات بهداشتی می کنند که مصداق اهمیت موضوع توجه به آمار بازرسی های انجام شده در نیمه اول ماه مبارک رمضان سال 1396 است. در پایان با توجه به تلاش های انجام شده تاکنون در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی موردی مبنی بر بیماری ناشی از مصرف مواد غذایی در ماه رمضان مشاهده نشده است. امید است با پوشش خبری مناسب زحمات فرزندان این ملت، گامی موثر در جهت رفع مشکلات بهداشتی و یا به حداقل رساندن مشکلات برداشته شود که در این راستا این مرکز آمادگی همکاری را داشته و تلفن رسیدگی به شکایات مردمی 190 وزارت بهداشت آماده دریافت گزارش تخلفات بهداشتی است.
شایان ذکر است 2 هزار و 502 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی (آش، حلیم، شله زرد، زولبیا و بامیه، رستوران، اغذیه فروشی، 113 بازدید از مساجد و اماکن متبرکه، هزار و 276 مورد کلرسنجی، 196 نمونه برداری از آب آشامیدنی، 251 موارد نمونه برداری از مواد غذایی، 306 مورد سنجش با تجهیزات بازرسی در طول ماه مبارک رمضان انجام شده است. همچنین 2 هزار و 922 کیلوگرم مواد غذایی معدوم، 108 اخطاریه بهداشتی صادر شده، 17 متخلف به مراجع قضایی معرفی، 8 مکان غیربهداشتی تعطیل، به 48 شکایت مردمی رسیدگی و یا 141 مورد برخورد با دستفروشان دوره گرد با همکاری نیروهای شهرداری، 12 جلسه آموزش بهداشت برای اصناف برگزار و هزار و 150 کارت صادر شده است.
«سیستان و بلوچستان» : ضمن تشکر از دانشگاه علوم پزشکی به خاطر سرعت پاسخگویی پس از درج گزارش لازم به یادآوری است درج گزارش یاد شد صرفا در جهت رسالت رسانه ای بود و هدف آن وجود این معضل در شهر بوده است روزنامه گزارش کرده است که خوراکی های غیربهداشتی سلامت مردم را تهدید می کند حال این که جمع آوری آن متوجه چه دستگاهی است قانون مشخص می کند ما می گوییم مواد خوراکی غیربهداشتی در مرکز استان آن هم در خیابان های مرکزی شهر به وفور عرضه می شود و سلامت خلق ا... را تهدید می کند!!
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حسین معارفی، کارشناس گیاهان دارویی: بهار نارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد. بابل و شیراز در اردیبهشت ماه، با رایحه سحرانگیز بهار نارنج، هر رهگذری را سرمست می کند به نحوی که این دو شهر را شهر بهارنارنج می نامند. از بهارنارنج عرق تهیه می کنند که طبیعت گرم دارد و مقوی جسم و روح است . از اشکال دارویی گل بهار نارنج روغن، دم کرده، عرق و اسانس است. مهم ترین خاصیت دارویی بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. بهار نارنج آرامش بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای میگرنی را کاهش می دهد. در تقویت معده بسیار مؤثر بوده و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می برد. همچنین برای کنترل تشنج ها و حمله قلبی نیز بهار نارنج توصیه می شود. کسانی که مشکل کم خوابی یا بی خوابی دارند برای درمان، پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشند. عرق بهار نارنج اشتها آور و ضد سرفه است و برای نرم کردن پوست های خشک و جلوگیری از شکنندگی مویرگ ها هم استفاده می شود. درمان دردهای متواتر شکمی، نفخ، اسپاسم، سوء هاضمه، فشارهای عصبی و ناراحتی های مربوط به هیجان و عاطفه نیز از موارد مصرف اسانس بهار نارنج است. دم کرده گل درخت آن نیز برای برطرف کردن قولنج های عصبی مفید است. از مخلوط آب کرفس و عرق بهار نارنج برای دفع سنگ های کلیه و مثانه و خرد کردن آن ها نیز استفاده می شود. بهار نارنج تازه در تهیه آب مقطر بهار نارنج کار می رود. بهار نارنج خشک شده به صورت دم کرده و به عنوان ضد تشنج در بیماری های عصبی مانند هیستری ضعف اعصاب و هم چنین رفع سکسکه به کار می رود. آب مقطر بهار نارنج به وسیله بخار آب تهیه می شود. برای این کار یک کیلوگرم بهار نارنج و یک لیتر آب مقطر تهیه کنید. آب مقطر بهار نارنج مایعی زلال دارای بوی بسیار قوی و معطر است. رنگ آن گاهی به علت فساد و رشد باکتری ها تغییر می کند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.