استاندار: راه آهن و بزرگراه بسترهای توسعه استان است
نویسنده : شاهی

گستردگی استان در تخصیص میزان اعتبارات باید مورد توجه مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور باشد.
به گزارش «سیستان و بلوچستان» استاندار در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که روز گذشته در استانداری برگزار شد گفت: ترمیم کاستیهای این استان با افزایش تخصیص بودجه منطقی و عادلانه است که باید مدنظر مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور باشد.
سید «دانیال محبی» با اشاره به این که استان به دلیل خشکی آب و هوا نیاز به توجه ویژه دارد افزود: معادن سیستان و بلوچستان هنوز به حد اکتشاف نرسیده است و این استان با خشکسالی و کمبود آب دست و پنجه نرم میکند. نزولات آسمانی در استان رو به کاهش است و باید برای این موضوع چاره اندیشی کرد.
وی با اشاره به این که استان در حال توسعه است و آینده خوبی دارد ادامه داد: هم افزایی میان مدیران در استان راندمان کار را بالا میبرد.
مشکل اصلی جنوب و به ویژه شمال استان کمبود آب است که در این زمینه باید راههای برون رفت از این مشکل به صورت کارشناسی، بررسی شود. رفع مشکل آب به عنوان بسترهای توسعه در استان نیازمند تلاش مضاعف مسئولان و کسب بودجه بیشتر است.
وی درباره موضوع حاشیه نشینی هم گفت: نبود امکانات لازم در حاشیه شهرها مشکلات زیادی را برای ساکنان آن ایجاد کرده است که باید از ایجاد حاشیه نشینی در استان کاسته و مشکلات حاشیه نشینان برطرف شود.
وی گفت: یکی از دلایل کاهش اعتبارت در استان و ندادن اعتبارات مطلوب به استان، این است که مسئول سیاسی استانی در مرکز کشور وجود ندارد و اگر هم مسئولی است وحدت گفتار و عمل در پیشبرد اهداف استان ندارد و به فکر پست و جایگاه سیاسی خود است.
استاندار گفت: زیرساخت هایی مانند راهآهن، بزرگراهها و رفع مشکل آب به عنوان بسترهای توسعه در استان است و میطلبد که مدیران تلاش کنند بودجه بیشتری در این زمینه جذب شود. لازم است مدیران دستگاههای استان برای افزایش بودجه در فصل بودجه بندی تلاش ویژهای داشته باشند.
وی بیان کرد: موانع زیادی در استان وجود دارد که باید سریع تر برطرف شود و در این زمینه بعضی از مسئولان سیاسی استان از کار و مسئولیتی که دارند بیگانه هستند که باید این مشکل برطرف و از مدیرانی که استحکام گفتار و عمل دارند برای پیشرفت استفاده شود.
55 درصد اعتبارات بازارچههای مرزی تخصیص یافت
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار نیز در این جلسه گفت: این استان در تخصیص اعتبارات باید در اولویت نخست مسئولان سازمان برنامه و بودجه کشور باشد.
«سکینه اشرفی» ادامه داد: 55 درصد اعتبارات مربوط به بازارچههای مرزی استان در سال 96 تاکنون تخصیص پیدا کرده است این که 30 میلیارد تومان برای توسعه بازارچههای قدیمی استان در نظر گرفته شده است و 10 میلیارد تومان برای ایجاد زیرساختهای موقت بازارچههای جدید مدنظر است.
وی تصریح کرد: استان،13 بازارچه مرزی دارد که برای مناسب سازی زیرساختهای آن نیازمند نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه است، 46 پروژه اقتصاد مقاومتی از دستگاههای مختلف اجرایی این استان احصا شده است که ابلاغ اعتبارات این پروژهها باید در اولویت باشد.
وی خاطرنشان کرد: تخصیص اعتبارات پروژههای اقتصاد مقاومتی دستگاههای مختلف اجرایی استان در اولویت قرار دارد.