
گروه ورزش - دور مقدماتی رقابت های بین المللی ووشو بانوان به میزبانی زاهدان آغاز شد که با درخشش ورزشکاران ایران همراه بود.
به گزارش «سیستان و بلوچستان» مسابقات بین المللی ووشو بانوان برای اولین بار در کشور با شرکت 67 ووشوکار در 2 سبک ساندا و تالو از صبح دیروز در ورزشگاه امام علی (ع) زاهدان آغاز شد.
نایب رئیس هیئت ووشو استان در حاشیه این رقابت ها به خبرنگار ما گفت: این دوره با شرکت 24 ووشوکار در قالب 2 تیم از ایران، 27 ورزشکار در قالب 2 تیم از پاکستان، 10 نفر از هند و 6 ووشوکار از پاکستان در حال برگزاری است.
«زینب عباسی» اظهار کرد: ورزشکاران حاضر در این مسابقات در 7 وزن در سبک ساندا به رقابت می پردازند و در سبک تالو نیز در هفت بخش اجرای فرم می کنند.
قضاوت 27 داور
وی اظهار کرد: 27 داور بین المللی بانو که 26 نفر آنها از ایران و یک نفر از پاکستان هستند در این دوره از مسابقات قضاوت می کنند.
«عباسی» ادامه داد: در این مسابقات «زهره ابراهیمی»، «فصیحه رادمنش»، «مریم قاسمی»، «پریسا هاشمی»، «هانیه قدرتی»، «آیدا محمدی مقدم» و «مهدیه ارجمندی» در بخش ساندا و «مهسا بزلو» در فرم چانگ چوان- جین شو، «مژگان حسین آبادی» تای چی جین تایچی و «مریم بابایی» نان چوان نن دایو در قالب تیم «الف» ایران در سبک تالو رقابت می کنند.
به گفته وی «مهناز غضنفری»، «زینب پیری»، «یگانه بولاغی»، «آذرعلی مردانی»، «زینب غلامی»، «معصومه بازگیر»، «الهام رسول خانی» در سبک ساندا و «زهرا مرادطلب»، «پریسا تقی زاده» و «استاتیرا اسدی» در سبک تالو نیز در قالب تیم «ب» ایران به مصاف حریفان خود می روند 4 ورزشکار نیز از این استان هستند.
نتایج روز اول مسابقات
به گزارش خبرنگار ما در روز اول این مسابقات در سبک تالو فرم دست چانگ چوان «مهسا بزلو» از ایران الف به مقام اول دست یافت، «زهرا مرادطلب» از ایران ب و «پورسونی» از هند عنوان دوم و سوم را کسب کردند. در فرم دست نان چوان «مریم بابایی» از ایران الف اول شد، «جاتار سوییچا» از هند مقام دوم را کسب کرد و «نرگس بتول» از پاکستان در جایگاه سوم ایستاد، همچنین درفرم تاچی چوان «کایدم بی دی آشواری» از هند عنوان اول را به خود اختصاص داد، «مژگان حسین آبادی» از ایران ب و «معصومه فروغ» از افغانستان دوم و سوم شدند.
در دور اول سبک ساندا در وزن 48- کیلوگرم «زینب پیری» از ایران ب با «رسانه» از بلوچستان پاکستان رقابت کردند که نماینده پاکستان پیروز شد، در وزن 52- «فصیحه رادمنش» از ایران الف در مقابل «لیلا» از بلوچستان پاکستان و «یگاته بولاغی» در مقابل سکینه شایسته از پاکستان به پیروزی دست یافتند، در وزن 56- «مهناز غضنفری» از ایران ب «جمیله» از بلوچستان پاکستان را شکست داد.
در وزن 56- «مریم قاسمی» از ایران الف «زرینا وای» از پاکستان را مغلوب کرد، در وزن 60- «آذر علی مردانی» از ایران ب از سد «ایکرا ایمتیاز» از پاکستان گذشت و «پریسا هاشمی» از ایران الف «دپیکا» از هند را شکست داد، در وزن 65- «بینا پاتی» از هند در برابر «سعیده جفایی» از ایران ب پیروز شد، همچنین در رقابت «امین رضوان» از تیم الف پاکستان و «پریسا سلطان» از ب پاکستان رضوان پیروز شد.
مراسم اختتامیه این مسابقات ساعت 18 امروز با حضور مسئولان استانی و کشوری در ورزشگاه امام علی (ع) زاهدان برگزار می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جهانتیغی- ریزگردها در منطقه سیستان پس از 18 سال خشکسالی در ریه های مردم سیستان ته نشین می شود و باید گفت ریزگردها در حال دفن مردم منطقه است. نماینده مردم استان در شورای عالی استان ها در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: در 18سالی که از خشکسالی های منطقه می گذرد، تاکنون هیچ دولتی، کار موثری برای مهار ریزگردها انجام نداده است که این موضوع جای تاسف دارد.
«مسعود دهمرده» افزود: ریزگردها عاملی برای کاهش جمعیت، مهاجرت، افزایش بیماری های تنفسی و افزایش مشکلات در منطقه سیستان شده است و هر سال نیز بر مشکلات مردم افزوده می شود. اگر این روند همچنان ادامه پیدا کند این منطقه خالی می شود و منطقه مرزی که خالی شود فضا برای فعالیت گروهای شرور و دشمنان نظام باز خواهد بود که در این زمینه باید تلاش بیشتری از سوی مسئولان برای مهار ریزگردها و احیای تالاب هامون که حیات مردم و حیوانات خانگی به آن وابسته است انجام شود. عضو کمیسیون نظارت شورای عالی استان ها، بیان کرد: طی 18 سالی که از خشکسالی در منطقه سیستان می گذرد، اقداماتی موقتی و کوتاه مدت توسط نهادهای مختلف در منطقه به مرحله اجرا در آمده است که نتایج پایداری نداشته است و در این زمینه باید به فکر کارهای پایدار بود. وی درباره تالاب هامون نیز اظهار کرد: در صورت احیای این تالاب، برای بیکاران منطقه به خودی خود شغل ایجاد می شود و نباید به دنبال کار و شغل برای آنان بود. متاسفانه در 18 سال اخیر مدیریتی درست در زمینه نگهداشت آب موجود در این تالاب بین المللی انجام نشده است. وی تاکید کرد: در راستای کاهش ریزگردها باید آب همیشه قبل از تقسیم برای کشاورزی به تالاب بین المللی هامون وارد شود و در صورت وجود آب مازاد آن را برای کشاورزی تقسیم کرد. وی ادامه داد: باید در حاشیه تالاب هامون درختکاری انجام شده و برای آن ها نیز آبیاری تحت فشار ایجاد شود تا علاوه بر ایجاد فضای سبز و تفرجگاه در حاشیه تالاب، سدی برای مقابله با ریزگردها و عاملی برای ماندگاری بیشتر آب در این تالاب ایجاد کرد. وی با تاکید بر این که باد در سیستان تهدید نیست و می توان آن را به فرصت تبدیل کرد، اظهار کرد: در استان بسیاری از فرصت ها مثل توفان سیستان، باد، دریای عمان، معادن و ... مغفول باقی مانده و بهره لازم از آنان گرفته نشده است که باید این روند تغییر یابد. وی از مسئولان استانی و کشوری خواست با توجه به مشکلات ریزگردها، توجه ویژه ای به منطقه سیستان داشته باشند و اعتباراتی قابل توجه حتی برای چند سال به این منطقه در راستای مهار ریزگردها تخصیص بدهند تا بتوان برای این مردم فعالیت قابل لمس انجام داد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تیم بهکاپ سیستان و بلوچستان در بخش آقایان قهرمان گلف کشور شد.نایب رئیس هیئت گلف استان به خبرنگار ما گفت: یک تیم 8 نفره از استان متشکل از 4 ورزشکار خانم و 4 ورزشکار آقا به سرپرستی و مربیگری بنده در مسابقات کشوری بهکاپ و بهکاپر شرکت کردند.«مطهره میرمحزون» با بیان اینکه این مسابقات کشوری اول مرداد ماه در تهران برگزار شد، افزود: «تیم الف» و «تیم ب» استان در بخش آقایان با حریفان خود به رقابت پرداختند که در نهایت از بین 21 تیم، «تیم الف» قهرمان و «تیم ب» نائب قهرمان کشور شد.دو تیم «الف» و «ب» نیز در بخش بانوان از استان به رقابت پرداختند که «تیم ب» از بین 16 تیم مقام پنجم را کسب کرد.وی خاطر نشان کرد: در این دور از مسابقات استان های مازندران، خوزستان، البرز، خراسان رضوی، تهران، آذربایجان شرقی، سمنان، قم و کرمان شرکت کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جهانتیغی- هوای منطقه سیستان همچنان فاقد کیفیت مناسب است و مردم این منطقه همچنان با مشکلات ریزگرد و گرد و خاک موجود در هوا دست و پنجه نرم می کنند. کارشناس اداره پیش بینی هواشناسی به خبرنگار ما گفت: براساس آخرین آمار ثبت شده، روز گذشته میزان ذرات معلق در هوای سیستان 583میکرو گرم در متر مکعب به ثبت رسیده که این رقم بیش از یک برابر حد بحران و 4برابر حد مجاز است. «مرتضی فرجی» افزود: جمعه گذشته نیز میزان ذرات معلق در هوای سیستان 334میکروگرم در متر مکعب به ثبت رسید که دو برابر حد مجاز است. وی با اشاره به وضعیت کلی هوای استان و صدور اطلاعیه شماره 15هواشناسی اظهار کرد: براساس نقشه های همدیدی و آینده نگری و تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی هواشناسی و فعالیت سامانه موسمی در مرزهای دریایی، جنوب و جنوب شرق کشور، از امروز تا پایان هفته با تضعیف گرادیان فشاری شمال استان و کاهش بادهای شمالی، امکان نفوذ رطوبتی موسمی از سمت جنوب تا نواحی مرکزی استان میسر شده است و براین اساس ناپایداری جوی همراه با رگبار باران و رعد و برق و تند باد موقتی در این بخش از سیستان و بلوچستان را شاهد خواهیم بود. وی بیان کرد: انتظار است از بعد از ظهر امروز تاروزهای پایانی هفته جاری شاهد رشد ابر، رگبارهای پراکنده باران، رعد و برق و تند باد موقتی در نیمه جنوبی و ارتفاعات نواحی مرکزی استان باشیم. وی اظهار کرد: سه روز پایانی هفته جاری با توجه به نفوذ بیشتر جریانات گرم و مرطوب، وسعت و میزان بارندگی ها به ویژه در نیمه جنوبی و جنوب شرق استان از جمله شهرستان های سراوان، ایرانشهر، قصرقند، سرباز، راسک، نیکشهر و توابع آن ها بیشتر باشد و از این رو احتمال جاری شدن روان آب، آب گرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن رودخانه ها و مسیل ها وجود دارد. وی تصریح کرد: در هفته جاری دریای عمان همچنان مواج و متلاطم خواهد بود و در روزهای پایانی ارتفاع موج در این دریا به 4 متر خواهد رسید. وی تاکید کرد: با توجه به موارد پیش بینی شده، لای روبی و رفع انسداد مسیر روان آب ها به منظور پیشگیری از آب گرفتگی معابر ضروری است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه شهرستان ها- توفان گرد و خاک اخیر در زابل، 77 میلیارد ریال به بخش کشاورزی این شهرستان، خسارت وارد کرد. مدیر جهاد کشاورزی زابل به خبرنگار ما گفت: با توجه به اینکه توفان اخیر در منطقه زابل، یک توفان سهمگین به همراه گرد و خاک بود و اغلب این گونه توفان ها خسارات بسیاری به بخش های کشاورزی و حتی مسکونی یک منطقه می تواند وارد سازد، در نتیجه، این رخداد به بخش کشاورزی این شهرستان نیز بالغ بر 7 میلیارد و 700 میلیون تومان خسارت وارد کرده است. «سید رضا موسوی مهاجر» افزود: این خسارات به بخش های مختلف زراعت، باغبانی و دامپروری این شهرستان وارد شده که بیشترین آسیب نصیب بخش زراعت به دلیل وسعت و باز بودن محیط آن شده است. وی ادامه داد: طبق آخرین برآوردی که توسط کارشناسان مربوطه در منطقه انجام شده است، بیش از یک هزار هکتار اراضی تحت کشت سورگوم این شهرستان از بین رفته و کل 800 هکتار کشت جالیز نیز به همین شکل، علاوه بر آن در بخش کشت یونجه تمامی سطح کشت که 400 هکتار بوده نیز از بین رفته که این موارد، خسارات بسیار زیادی به کشاورزان و بهرهبرداران مربوطه وارد ساخته است. وی تاکید کرد: در باغات نیز به تاک های انگور و بسیاری از درختان خسارات جدی وارد شده و پلاستیک های اطراف و سقف حدود 40 درصد از 100 گلخانه این شهرستان نیز، بابت این توفان پاره شده و نیاز به تعمیرات دارد و به همین شکل، سقف حدود 40 درصد از دامداری ها و مراکز بهداشتی نگهداری و پرورش دام و طیور نیز تخریب شده و به دلیل ته نشین شدن گرد و خاک در انهار و رود ها، حدود 90 درصد از این مجاری نیاز به لایروبی دارد که در غیر این صورت امکان آبرسانی به مزارع وجود نخواهد داشت. وی بیان کرد: تعداد بهره برداران خسارت دیده در این حوزه حدود یک هزار و 100 نفر اند که خسارات آن ها برآورد و به کمیته بحران شهرستان گزارش شده است، اما از آنجا که عملا دیگر چیزی به عنوان صندوق خسارات نداشته و این صندوق تبدیل به صندوق بیمه روستایی شده است، پرداخت خسارات تا حد زیادی منوط به بیمه شدگان خواهد شد و عملا بسیاری از خسارت های وارده به دیگر افراد به آن ها پرداخت نمی شود، یکی از دلایل آن نیز، نبود اعتبارات کافی برای این امر است. وی تصریح کرد: البته بخشی از خسارات که مربوط به انهار و چاهک های آب در منطقه است، به دلیل اهمیت موضوع و نیاز مبرم تمامی اراضی به آب در اولویت تامین خسارت قرار دارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه ورزش- مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی یادواره شهدای بخش جلگه چاه هاشم در دلگان برگزار شد.رئیس اداره ورزش و جوانان دلگان به خبرنگار ما گفت: این دوره از رقابت ها با شرکت 14 ورزشکار در رده های آزاد در سالن ورزشی چندمنظوره ورزشی دلگان برگزار شد که کوچکترین تیرانداز این مسابقات 12 سال سن داشت.«حامد فکور» اظهار کرد: در پایان این مسابقات «قباد بامری» عنوان قهرمانی را کسب کرد و «سید محمد سجادی» و «غلامرضا بامری» به مقام دوم و سوم دست یافتند که به نفر اول تفنگ بادی اهدا شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه ورزش- 3 نفر از موتورسواران اعزامی از استان در مسابقات منطقه ای جنوب و جنوب شرق کشور مقام کسب کردند. رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیل رانی استان به خبرنگار ما گفت: در مسابقات موتورسواری منطقه ای جنوب و جنوب شرق کشور که جمعه گذشته به میزبانی قاین در خراسان جنوبی برگزار شد، 3 نفر از موتورسواران اعزامی استان مقام های دوم و سوم هر کلاس را کسب کردند.«محمد توسلی کیا» با بیان اینکه این مسابقات در کلاس های 65، 250 و 450 سی سی و سوپر کراس برگزار شد، افزود: در کلاس 65 سی سی«مهدی رزم خواه» مقام دوم، در کلاس 250 سی سی «فرهاد گرگیچ» مقام سوم و در کلاس 450 سی سی «بهرام توسلی کیا» مقام دوم را کسب کردند. در این مسابقات علاوه بر سیستان و بلوچستان موتور سوارانی از استانهای خراسان جنوبی، رضوی، شمالی، کرمان، یزد و هرمزگان شرکت کردند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گروه جامعه - اینکه آمار بیکاری به ویژه در این استان بالاست شاید مسبب آن افراد به خصوص جوانان باشند. خیلی ها منتظر آن هستند که کاری کنند و گرهای از مشکل هزار توی بیکاری جوانان بردارند. هنوز بسیاری از جوانان چشم انتظار پشت میز نشینی هستند چرا که اعتقاد دارند سال ها پشت میز تحصیل نشسته و زحمت کشیده اند تا مدرک لیسانس و فوق لیسانس بگیرند پس چرا باید کارهای دیگری غیر از پشت میز نشینی انجام دهند؟
شاید هنوز به این باور نرسیده اند که نباید منتظر باشند تا دیگران برایشان آستینی بالا بزنند چرا که اگر قرار بود اتفاقی بیفتد تاکنون وزارت خانه ها کاری انجام داده بودند.
گویا این جوانان هنوز باور ندارند قبل از این که دولت یا هر دستگاه دیگری بخواهد استخدام کند، این خود آنان هستند که می توانند بر اساس توانمندی هایشان، برای خود زمینه های کار را فراهم کنند و خود دست به کار شوند.
دلخوش بودن به مدرک دانشگاهی و معدل بالا نه تنها دردی را دوا نمی کند، بلکه فرصت های زیادی را از فرد سلب می کند.
«سلحشور» که دانشجوی ارشد رشته مدیریت است، می گوید: وقتی داشتن مدرک تحصیلی بالا، یکی از شروط ازدواج می شود چه انتظاری می توان از جوانان برای توجه به خلاقیت ها و هنرهایشان داشت؟ من یک جوان 26 ساله هستم ولی هنوز کار ندارم، تنها شرط خانواده همسرم هم داشتن مدرک فوق لیسانس است. آنها اعتقاد دارند سطح تحصیلات دامادشان باید با خانواده شان یکسان باشد. جالب اینجاست که به نداشتن شغل من هم تاکنون هیچ اعتراضی نکردند سپس با خنده می گوید: پس نتیجه می گیریم مدرک مهم تر از کار است.
نظام آموزشی مدرک گرایی را رواج داده است
دکتر «امید فروغی» جامعه شناس می گوید: متاسفانه در جامعه مفاهیمی که زمینه ساز ایجاد انگیزه در رشد استعدادهای ذاتی افراد باشد، بسیار کمرنگ است و کمتر می بینیم در نظام خانواده و نظام آموزش به این موضوعات توجه شود.
وی ادامه می دهد: وقتی این موضوع مهم فراموش می شود و جامعه و خانواده نقش خود را از یاد می برند و دچار روزمرگی می شوند، نمی توان توقع داشت که فرد از کودکی، توانایی های خود را بشناسد و برای ارتقای آن گام بردارد.
نظام آموزش در کشور ما باعث شده است بسیاری از جوانان دچار مدرک گرایی شوند، مدارکی که کمتر دارای کارایی است و بیشتر حالتی نمادین به خود گرفته است؛ مدارکی که نه متناسب با نیاز بازار است و نه در بیشتر موارد با سلایق فرد منطبق است.
وی ادامه می دهد: سال هاست جامعه با موضوع بیکاری دست به گریبان است و به همین علت تاوان سنگینی را در بخش های مختلف می دهد. متاسفانه ما فقط یاد گرفته ایم بگوییم بیکاری هست، مشکلات هست، جوانان در خطرند ولی هیچ وقت نمی گوییم جوان برای فرار از این معضل چه اقدامی می تواند انجام دهد. اگر جوان به دنبال فرار از معضل بیکاری است باید به این باور برسد که اگر توانمندی را در خود پرورش دهد، هر کجا که دست بگذارد می تواند شغل و پیشه ای داشته باشد.
یکی از جوانانی که با مدرک مهندسی کامپیوتر جویای کار است می گوید: کمتر جوانی در جامعه وجود دارد که چشمش به دنبال کارهای دولتی نباشد، اما متاسفانه موقعیت حضور در این شغل ها کم است.او ادامه می دهد: برخی می گویند کار هست ولی جوان باید به دنبال ایجاد شغل برای خود باشد، اما این نکته را مورد توجه قرار نمی دهند که چگونه من به عنوان یک جوان که به تازگی از دانشگاه دانش آموخته شده ام و سربازی ام را به پایان رسانده ام به تنهایی و بدون وجود بستر خاصی برای خود پیشه ای فراهم کنم؟ دولت آیا در این زمینه کاری انجام داده است؟ دولت حداقل وعده هایی را که داده است محقق کند تا بازار گسترش یابد.
با توجه به شرایط حاضر، هر میزان هم توانایی داشته باشی به دلیل این که بازار اشباع شده باید رو به کارهایی بیاوری که به هیچ وجه در آن به تخصص نیاز نیست و متقابلا حقوق و مزایای مناسبی برای آن در نظر گرفته نشده است. حال خودتان حساب کنید با این شرایط چگونه می توان توقع داشت یک جوان ازدواج کند؟
«جواهری» 2 سال است که تحصیلش در دانشگاه تمام شده اما به دلیل نبود استخدامی در رشته اش همچنان در خانه نشسته است. او دانش آموخته رشته شهرسازی است و 2 سال از زندگی خود را در منزل گذرانده است در صورتی که می توانست با فراگیری یکی از رشته های هنری، تاکنون برای خود شغلی دست و پا کند.
او می گوید: مهندس شهرسازی هستم، آیا بروم کاری را یاد بگیرم و انجام دهم که یک فردی که تحصیلات چندان بالایی هم ندارد می تواند انجام دهد؟
توقع و انتظار بالا در میان بسیاری از جوانان، سبب شده است آمار بیکاری همچنان بالا رود و از سوی دیگر از مدارک تحصیلی گرفته شده هم هیچ استفاده ای نشود.
آری قصه پر غصه بیکاری جوانان همچنان ادامه دارد و تا زمانی که جوانان به خود تکانی ندهند و به توانمندی های خود واقف نشوند، به یقین همچنان سرعت گیر های اشتغال، کار خود را خواهند کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.